dissabte, 27 de desembre del 2014

Receptaaa!

Bojourn a tous!!!

Hi havia una vegada, quant els animals encara parlaven i les persones no tenien exàmens ni classe... Hi havia una noieta que es deia Joana que posava entrades a aquest bloc i prometia que cada poc posaria una entrada...
Si, he abandonat una miqueta/molt el bloc però com ja sabreu els que estigueu passant per lo mateix que quant passes de curs, el curs següent és mooolt més difícil, amb més exàmens, més deures i moltes més extraescolars!Doncs això es el que m'ha passat a mi. 

Ara que venen vacances de nadal el vull tornar a rependre, us sembla bé?? Intentaré posar alguna entrada de tant en tant, d'acord?

Bueno, avui us porto UNA RECEPTA!! (la recepta i les fotos tretes del bloc: ilovequeencharlotte.com (un bloc on us recomano que hi paseu per que està moooolt bé))

Una recepta super bona, fàcil de fer i ràpida (bueno, que no t'hi estàs moltíssima estona)
Aquí us deixo la recepta! 

Pastís de poma

Ingredients:

- 220g de farina                     - 80g de sucre en pols
- 150g d'oli d'oliva                  - unes 8 pomes petites (depèn de la grandaria de les pomes)
- 1 ou                                    - sucre moreno (si no en teniu, blanc també va bé)
- un miqueta de sal

Preparació:
Pelar i després tallar les pomes en tallets finets (verticalment). 
Precalentar el forn a 210 C

La massa:
En un bol posar-ho la farina, el sucre, la sal i l'oli d'oliva. Anar barrejant i quant ja comenci a semblar una massa, posar-hi l'ou. Seguir barrejant fins que la massa sigui homogénea.
Cobrim amb un paper vegetal (el que es fa servir per les galetes, ...) la safata (que sigui grandeta, que si no no us cabrà), fer la forma a la massa (jo la vaig fer rodona, i la del bloc on vaig treure la recepta també. Però la podeu fer com volgeu. Jo us recomanaria que sigués rodona perquè és més fàcil de posar després la poma) La massa ha de ser bastant fineta. Però les puntes gruixudes per que no es torrin moltíssim (per que se us torraran una mica)

    
Posar els trossos de poma per sobre la massa i després el sucre per sobre (no cal massa)
Posar-ho al forn una hora més o menys a 180 C més o menys. Deixar que es refredi i ja es pot menjar!!!

Cosetes:
Atenció! A mi, les dos o tres vegades que l'he fet les puntes se m'han cremat. Si us passa NO US PREOCUPEU!! És normal!! I si no us passa doncs es que teniu mooolta sort! ^.^

Bisous,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada